Uw fittingspecialist

specialist in fittingen

Onze fittingen

fittingen outlet!


 


Garantie & Service

Garantie
Uwfittingspecialist.nl is leverancier van alle aangeboden onderdelen. De onderdelenfabrikanten en uwfittingspecialist.nl hebben vertrouwen in hun producten en bieden een uitstekende garantie voor de gebruikers van de producten.

Reparatie
Indien een bij uwfittingspecialist.nl besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen naar uwfittingspecialist.nl Wij zorgen voor de verdere afhandeling van de reparatie. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@uwfittingspecialist.nl

Tevredenheid
Wij willen 100% tevreden klanten. Daarom leveren wij kwaliteitsproducten van gerenommeerde fabrikanten. Dan mag u wat verwachten. Daarom doen wij niet moeilijk wanneer een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet. In het geval het artikel dat u heeft besteld toch niet geheel aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het terugsturen onder de volgende voorwaarden:

  • (Kijk ook op de pagina retourneren voor de exacte retourprocedure)
  • Binnen 7 dagen melden en retour sturen
  • Artikel is compleet, onbeschadigd en ongebruikt en voorzien van de originele verpakking
  • U betaalt geen annuleringskosten
  • Het totale aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 7 dagen teruggestort op uw rekening of u kiest een ander artikel uit ons assortiment, waarbij het eventuele prijsverschil wordt verrekend
  • Uwfittingspecialist.nl brengt alleen verzendkosten in rekening.

Klachten 
Uwfittingspecialist.nl streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen. U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice (info@uwfittingspecialist.nl). U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Veertien dagen niet goed geld terug
Voor al uw aankopen geldt "14 dagen niet goed geld terug". In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Uwfittingspecialist.nl geeft de wijze van retourneren aan. Wij brengen dan wel retourkosten in rekening. Uwfittingspecialist.nl behoudt zich het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen. Na het verstrijken van de "14 dagen niet goed geld terug" wordt de koopovereenkomst een feit.

 

Fouten en wijzigingen voorbehouden


Aanmelden nieuwsbrief, klik hier

Informatie
Over ons
Bestellen & Betalen
Bezorging en Levertijd
Garantie & Service
Retourneren
Onze webshops
Privacy statement


Gereedschap nodig?
Nieuwe producten Meer
Schuifafsluiter Ubel fig.32 1.1/4" CuSn
Schuifafsluiter Ubel fig.32 1.1/4" CuSn
€61,84